image
image
image
image
image
image
image
image

Folytatódott a program

A Hátránykompenzációt elősegítő, felzárkóztató programcsomag II. a „Győr-Újvárosi Gyerekekért” Alapítvány szervezésében valósul meg. A programok pontos időpontjáról érdeklődni a 96/322-065 telefonszámon lehetséges.

Tovább

Családszervezés és közösségfejlesztés

A Családszervezési és közösségfejlesztési programcsomag a Család- és Gyermekjóléti Központ szervezésében valósul meg. A programok pontos időpontjáról érdeklődni a családsegítő Újvárosi Irodájában, a 9025 Győr, Kossuth u. 58. szám alatt illetve telefonon: 06/96/327-044, 06/96/524-623 lehet.

Tovább

Vállalkozni jó!

A Vállakozni jó! programcsomag a Nabago Kft. szervezésében valósul meg. A programok pontos időpontjáról érdeklődni az info@nabago.hu e-mailcímen lehet.

Tovább

Programok a projektben

A Hátránykompenzációt elősegítő, felzárkóztató programcsomag I., Generációk közötti közösségépítő programcsomag I., valamint Művészeti készségfejlesztő programcsomag I. a „Győr-Újvárosi Gyerekekért” Alapítvány szervezésében valósult meg 2016-2017. években.

Tovább

Adventi programok Győr-Újvárosban

Az „Adventi programok Győr-Újvárosban” programcsomag a KARZAT Színház Nonprofit Kft. szervezésében valósult meg 2016. decemberében.

Tovább

„Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program”

A 2016-2020 közötti időszakban számos antidiszkriminációs, közösségi, szociális, mentálhigiénés, egészségügyi és oktatási, tehetséggondozó, ismeretterjesztő program valósul meg annak érdekében, hogy a Győr-Újváros területén élő, hátrányos helyzetű lakosság életminősége javuljon, társadalmi kirekesztettsége enyhüljön. A projekt a „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” keretében, a konzorciumot alkotó két szervezet, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény koordinálásában, 200 millió forintos támogatással valósul meg.

Tovább