Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

Főkedvezményezett neve: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Konzorciumi partner: Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény

A PROJEKT CÍME: Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 260 000 000 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 100%

A projekt célja:

A projekt elsődleges célja a Győr-Újváros városrész területén elhelyezkedő szegregátumban, illetve a további szegregációval veszélyeztetett területeken élő hátrányos helyzetű személyek, társadalmi csoportok társadalmi-gazdasági hátrányainak enyhítése, életkörülményeinek javítása és a helyi közösség társadalmi kohéziójának erősítése. Vagyis az újvárosi lakosok kirekesztettségének csökkentése, hosszabb távon annak megszüntetése olyan komplex, helyben elérhető szolgáltatások bevezetésével, melyek a célcsoport aktív részvételével valósulnak meg, és életkörülményeik javítását is szolgálják.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. augusztus 31.

A projekt azonosítószáma: TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001

 

Tovább

Digitális Újváros

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér ajánlásával

Tovább

Egy évvel meghosszabbították a projekt időtartamát

A „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” című, TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001 azonosítószámú, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egyesített Egészségügyi Szociális Intézmény konzorciumi együttműködésében megvalósuló projekt keretében támogatási szerződésmódosítást kezdeményeztek, melyet a Közreműködő Szervezettel 2019. március 4-én írtak alá. A szerződésmódosítás indoka a projekt 2021. augusztus 31-ig történő meghosszabbítása, egyúttal a korábbi támogatási összeg 60 millió forinttal történő megemelése.

Tovább

Eddig történt

2019. január 1-je és 2019. június 30-a között folyamatosan zajlottak az események Újvárosban. A Család- és Gyermekjóléti Központ szervezésében az alábbi programokon vehettek részt az érdeklődők...

Tovább

Pszichoszociális Központ működik Győr-Újvárosban

A Pszichoszociális Konzultációs Központ működése 2017. augusztus 1-jével megkezdődött.

Tovább

Folytatódott a program

A Hátránykompenzációt elősegítő, felzárkóztató programcsomag II. a „Győr-Újvárosi Gyerekekért” Alapítvány szervezésében valósul meg. A programok pontos időpontjáról érdeklődni a 96/322-065 telefonszámon lehetséges.

Tovább

Családszervezés és közösségfejlesztés

A Családszervezési és közösségfejlesztési programcsomag a Család- és Gyermekjóléti Központ szervezésében valósul meg. A programok pontos időpontjáról érdeklődni a családsegítő Újvárosi Irodájában, a 9025 Győr, Kossuth u. 58. szám alatt illetve telefonon: 06/96/327-044, 06/96/524-623 lehet.

Tovább

Vállalkozni jó!

A Vállakozni jó! programcsomag a Nabago Kft. szervezésében valósul meg. A programok pontos időpontjáról érdeklődni az info@nabago.hu e-mailcímen lehet.

Tovább

Programok a projektben

A Hátránykompenzációt elősegítő, felzárkóztató programcsomag I., Generációk közötti közösségépítő programcsomag I., valamint Művészeti készségfejlesztő programcsomag I. a „Győr-Újvárosi Gyerekekért” Alapítvány szervezésében valósult meg 2016-2017. években.

Tovább

Adventi programok Győr-Újvárosban

Az „Adventi programok Győr-Újvárosban” programcsomag a KARZAT Színház Nonprofit Kft. szervezésében valósult meg 2016. decemberében.

Tovább

„Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program”

A 2016-2020 közötti időszakban számos antidiszkriminációs, közösségi, szociális, mentálhigiénés, egészségügyi és oktatási, tehetséggondozó, ismeretterjesztő program valósul meg annak érdekében, hogy a Győr-Újváros területén élő, hátrányos helyzetű lakosság életminősége javuljon, társadalmi kirekesztettsége enyhüljön. A projekt a „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” keretében, a konzorciumot alkotó két szervezet, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény koordinálásában, 200 millió forintos támogatással valósul meg.

Tovább