image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

Kedvezményezett neve: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A PROJEKT CÍME: Répce Utcai Gondozóház, Idősek Klubja, Gondozási Központ energetikai korszerűsítése

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 115 021 557 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 100%

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

Projektünk célja az energiahatékonyság, az energiatakarékosság fokozása a 20 férőhelyes Répce utcai Gondozóház, Idősek Klubja, Gondozási Központ épületében.

Az épület energetikai hatékonyságának fokozása hozzájárul az energiaellátás biztonságának a növeléséhez, a magas energiaimport-függőség mérsékléséhez és a környezeti ártalmak csökkentéséhez. A fejlesztés hatására jelentősen javul az épület hőtechnikai adottsága, csökken a hőveszteség, ezáltal kevesebb hő felhasználására lesz szükségünk a jövőben.

A projekt során megvalósul az épület külső homlokzati falainak szigetelése, a lapostető hőszigetelése, nyílászárók részleges cseréje, hőleadók cseréje, szabályozhatóság kialakítása (termosztatikus szelepek, strangszabályzók), 29,7 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer kialakítása, valamint projektarányos akadálymentesítés megvalósítása.

A projekt jelentősen hozzájárul az energiatermelés és energiafelhasználás környezettudatosabbá tételéhez, valamint a CO2 emisszió csökkentés révén a fenntartható fejlődéshez.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. március 31.

A projekt azonosítószáma: TOP-6.5.1-16-GY1-2018-00009

 

Tovább