Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Szent Imre út)

A szerződött támogatás összege:

76 236 806 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A Szent Imre út a Győrt Veszprémmel összekötő 82. sz. főút folytatása, mely a belváros és a déli agglomerációs övezetek közlekedési kapcsolatát biztosítja, valamint a fő közlekedési útvonala a régiós jelentőségű egészségügyi feladatokat ellátó Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak.

A tervezett beruházás célja a gazdaság- és sportgazdaság fejlesztést és a munkaerő mobilitását ösztönző közlekedésfejlesztés megvalósítása. Mivel az alacsony színvonalú infrastruktúra fékezi a kellő ütemű gazdaságfejlesztés megvalósítását, így Győr gazdaságfejlesztése szempontjából kiemelten fontos, a közúti infrastruktúra megfelelő színvonalának biztosítása, mely egyben a projekt kiemelt célja is.

A beruházói cél az utcaszakasz teljes szélességű, szegélyek közötti felújítása, az elhasználódott, elöregedett kopóréteg cseréje, a közlekedés szolgáltatási színvonalának emelése.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2020.09.30.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.1.5-16-GY1-2018-00003

 

 

 

Tovább