Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Régi Szentiváni út)

A szerződött támogatás összege:

184 440 296 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt célja a „Győr, 81-es sz. főút – Tatai u. – József A. u. meglévő körforgalmú csomópont és a Tatai úti környezetének kapacitás bővítése” tárgyú fejlesztési tervdokumentációban foglalt, a Tatai úttól az Alsókert utca – Régi Szentiváni út csomópontig tervezett felújítási program folytatása az Ipari Park irányába. A projekt célja továbbá, hogy a város és a régió iparfejlesztése és foglalkoztatása szempontjából kulcsfontosságú ipari park, közlekedési infrastruktúra és mobilitási igényét kiszolgálja. A projekt része egy olyan átfogó fejlesztési koncepciónak, mely magába foglalja a meglévő közúthálózat felújítását, kapacitásnövelését azzal, hogy a gépjárműforgalom részére biztosított előnyök mellett kiemelt jelentőséget tulajdonít a kerékpáros közlekedés fejlesztésének is.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2020.10.31.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.1.5-16-GY1-2018-00002

 

 

Tovább

Tehermentesítik a Régi Szentiváni utat

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata „Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Régi Szentiváni út)” című projektjével sikeresen pályázott a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A beruházás során egy koncepció mentén, több lépcsőben megújul a 81-es számú főút-Tatai út-József Attila út találkozásánál lévő körforgalomtól kezdve egészen az Ipari Parkig tartó útszakasz. Az uniós forrásból megvalósuló projekt egyik lépcsője a Régi Szentiváni út modernizálása.

Tovább