Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Projektismertető

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Pesti út)

A szerződött támogatás összege:

129.405.862 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Győr Megyei Jogú Város területfejlesztési és gazdaságfejlesztési terveiben kiemelt hangsúllyal szerepel az infrastruktúrafejlesztés, különösképpen a közlekedési infrastruktúra fejlesztése, biztosítva ezzel a város számára a gazdaság tovább fejlődésének lehetőségét. A 1-es számú főúttal párhuzamosan futó Pesti út hozzájárul az ipari park felől a városfelé áramló forgalom levezetéséhez, alternatív lehetőséget biztosítva a haladásra. Mindemellett biztosítja a fejlesztéssel érintett útszakasz mentén elhelyezkedő gazdasági vállalkozások számára a zökkenőmentes összeköttetést az 1-es számú főúttal.

A projekt keretében a tervezett Pesti út új nyomvonalának megépítése valósul meg, továbbá az útpálya burkolata mellé a közterület déli oldalán merőleges parkolók kerülnek kiépítésre. Az újonnan kialakított parkoló tér szerves részeként elhelyezésre kerül egy elektromos autók töltésére alkalmas állomás.

A fejlesztést követően a felújított útszakasz teljes hossza: 0,389 km.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2019.03.31.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.1.5-16-GY1-2018-00001

Tovább

Végéhez ért a Pesti út felújítása

2018 év végére befejeződött a győri Önkormányzat Pesti út felújítását célzó beruházása. A fejlesztés keretében a Reptéri út tengelycsatlakozásától a Szent Vid út irányába tartó szakaszon – mintegy 389 méter hosszan - történt meg a Pesti út új nyomvonalának megépítése.

Tovább

Félidőhöz ért a Pesti út felújítása

Gőzerővel zajlik az Önkormányzat nyáron indult beruházása, melynek célja a Pesti út Reptéri úttól a Szent Vid út irányába induló szakaszának felújítása, új nyomvonal kialakítása.

Tovább

Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Pesti út)

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület és Településfejlesztési Operatív Programban a Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Pesti út) című projekt megvalósítására.

Tovább