Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Jókai utca)

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Jókai utca)

A szerződött támogatás összege:

157 666 765 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A Jókai út a város egyik fő tömegközlekedési ütőere, valamint ez az utca biztosítja a belváros, azon keresztül az ipari park, az Audi gyárkomplexum és a dinamikusan fejlődő Sziget, illetve Újváros városrészek közlekedési kapcsolatát.

A felújítás a Zechmeister út és Szent István út közötti útszakaszt érintené. A tervezett beruházás célja a gazdaság- és sportgazdaság fejlesztést és a munkaerő mobilitását ösztönző közlekedésfejlesztés megvalósítása, a tömegközlekedési hálózat minőségének fejlesztése. Mivel az alacsony színvonalú infrastruktúra fékezi a kellő ütemű gazdaságfejlesztés megvalósítását, így Győr gazdaságfejlesztése szempontjából kiemelten fontos, a közúti infrastruktúra megfelelő színvonalának biztosítása, mely egyben a projekt kiemelt célja is. A beruházói cél az utcaszakasz teljes szélességű, a két oldali járdákat és a csapadékvíz elvezetési rendszert is magába foglaló felújítása, az elhasználódott, elöregedett kopóréteg cseréje, a közlekedés szolgáltatási színvonalának emelése.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2020.09.30.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.1.5-16-GY1-2018-00004

 

 

 

Tovább

Korszerűsítik a Jókai út közlekedését

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében a „Munkaerő mobilitás támogatása Győrben (Jókai utca) című projekt megvalósítására, amelynek keretében megújul a Belváros egyik legfontosabb útszaka, a nagy forgalmat lebonyolító Jókai út.

Tovább