image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

Kedvezményezett neve: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A PROJEKT CÍME: Kassák Lajos Úti Bölcsőde és Műszaki Csoport és az Erzsébet Ligeti Óvoda Vuk Tagóvodájának energetikai korszerűsítése

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 170 103 385 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 100%

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

Jelen projekt a Kassák Lajos utcai többfunkciós épület energetikai korszerűsítését foglalja magába. A multifunkciós épület az alábbi három funkcionális egységet foglalja magába:

- a 40 férőhelyes Kassák Lajos utcai Bölcsőde,

- az Erzsébet Ligeti Óvoda 7 csoportos Vuk Tagóvodája

- az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Egészségügyi és Szociális Ágazat Műszaki Ellátó Szervezet.

 

Az energetikai hatékonyság fokozása hozzájárul az energiaellátás biztonságának a növeléséhez, az igen magas energiaimport-függőség mérsékléséhez és a környezeti ártalmak csökkentéséhez. A fejlesztés hatására jelentősen javul az épület hőtechnikai adottsága, csökken a hőveszteség, ezáltal kevesebb hő felhasználására lesz szükségünk a jövőben.

A projekt jelentősen hozzájárul az energiatermelés és felhasználás környezettudatosabbá tételéhez, valamint a CO2 emisszió csökkentés révén a fenntartható fejlődéshez. Hosszú távú célok között meg kell említeni, hogy a beruházással elérni kívánt energiafelhasználás csökkentésével hozzájárulunk Magyarország energiaellátás biztonságához, különösen az import gázfüggőséget enyhítéséhez, továbbá hozzájárulunk Magyarország nemzetgazdasági szintű energiahatékonyságának javításához.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.03.31.

A projekt azonosítószáma: TOP-6.5.1-16-GY1-2018-00013

 

Tovább