image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

Kedvezményezett neve: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A PROJEKT CÍME: József Attila Művelődési Ház energetikai korszerűsítése

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 85 054 072 Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 100%

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

 

Projektünk célja a József Attila Művelődési Háznak, Szabadhegy városrész egyetlen közösségi-közművelődési terének komplex energetikai korszerűsítése, melyben a villamos energiafelhasználás csökkentése érdekében napelemes rendszer kiépítése is megvalósul.

Az épület energetikai hatékonyságának fokozása hozzájárul az energiaellátás biztonságának a növeléséhez, a magas energiaimport-függőség mérsékléséhez és a környezeti ártalmak csökkentéséhez. A fejlesztés hatására jelentősen javul az épület hőtechnikai adottsága, csökken a hőveszteség, ezáltal kevesebb hő felhasználására lesz szükségünk a jövőben.

A projekt során megvalósul az épület külső homlokzati falainak szigetelése, a lapostető hőszigetelése, a vízszigetelés, a pincefödém hőszigetelése, részleges nyílászárócsere, hőtermelők és hőleadók cseréje, szabályozhatóság kialakítása (termosztatikus szelepek, strangszabályzók), 4,95 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer kialakítása, valamint a projektarányos akadálymentesítés.

A projekt jelentősen hozzájárul az energiatermelés és energiafelhasználás környezettudatosabbá tételéhez, valamint a CO2 emisszió csökkentés révén a fenntartható fejlődéshez.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. március 31.

A projekt azonosítószáma: TOP-6.5.1-16-GY1-2018-00001

 

Tovább