Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

 

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

Helyi foglalkoztatási együttműködés a Győri járásban

A szerződött támogatás összege:

903 000 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának céljai több dimenzióban is találkoznak a paktum céljaival. A város elsődleges céljai közt szerepel a térség gazdasági fejlődésének támogatása, amelynek lényeges eleme a foglalkoztatás területén jelentkező egyenlőtlenségek, súrlódások megoldása. Ezzel párhuzamosan az Önkormányzat társadalmi feladatának tekinti azon polgárok segítését, támogatását, akik különböző oknál fogva kiszorultak a munka világából, vagy nehézséggel küzdenek a munkavállalás terén. A paktum a két célt egyesítve olyan megoldások kidolgozását tűzte ki céljául, amely segíti a rászoruló célcsoportot a munkapiaci integrációban, egy megfelelő szakma megtalálásában és elsajátításában, az elhelyezkedésben és a munkahely megtartásában, és ezzel párhuzamosan a foglalkoztatási problémákat, a szakképzett munkaerő hiányát csökkentő programokat, projekteket dolgoz ki és valósít meg a gazdasági növekedés, a térség kis, közép és nagyvállalatainak támogatása érdekében.

A Paktum célja egy széleskörű és hosszú távon is működőképes együttműködési hálózat kialakítása és működtetése. A hosszú távú életképesség elengedhetetlen feltétele a tevékenység magas színvonalú, a gazdasági életben és a közszférában egyaránt életképes és a sztenderdeknek megfelelő működés.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2021.09.30.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.8.2-16-GY1-2018-00001

 

Tovább

Folytatódik a helyi foglalkoztatási együttműködés a Győri Járásban

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és konzorciumi partnerei között 2016-ban indult foglalkoztatási együttműködés egy újonnan elnyert, 903 millió forintos európai uniós támogatással megvalósuló projektnek köszönhetően tovább folytatódik.

Tovább