Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

A Zöld utcai Bölcsőde komplex fejlesztése

A szerződött támogatás összege:

317 524 500 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

. A projekt keretében a 9028 Győr, Zöld u 38. hrsz. 591/5 bölcsőde komplex fejlesztésére került sor. A projekt célja a Zöld utcai bölcsődében a modern, színvonalas, minőségi oktató-nevelő munkához szükséges környezet kialakítása. A minőségi környezet lehetővé teszi a minőségi foglalkoztatást és hozzájárul, hogy a kisgyermekes anyukák, szülők könnyebben és gyorsabban visszatérjenek a munka világába. A felújított épület és korszerű eszközpark segítségével a 0-3 év közötti gyermekek ellátási körülményei javulnak, a sajátos nevelési igényű gyermekek felzárkóztatása, segítése magasabb színvonalon, jobb környezetben történhet.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2021. március 31.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.2.1-16-GY1-2018-00002

 

Tovább

Folyamatos a kivitelezés

A 2019.08.01-jén átadott munkaterületen folyamatosan zajlik a Zöld utcai Bölcsőde felújítási munkája. A kivitelezés elérte az 50 % - os készültségi szintet.

Tovább

Megkezdődött a kivitelezés

2019.08.01-én átadásra került a munkaterület a kivitelező részére , a kivitelezés azóta folyamatosan zajlik.

Tovább