Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A projektről

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

A Ménfőcsanaki Bölcsőde fejlesztése

A szerződött támogatás összege:

123 733 000 Ft

 

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Az épület felújítása keretében a ménfőcsanaki bölcsőde (9012 Győr, Kisdobos u 1-7 hrsz. 27251/2) meglévő épületszerkezetekhez kapcsolódó energetikai korszerűsítési feladatokat hajtanak végre, a pályázati feltételként kapcsolódó akadálymentesítési feladatokkal együttesen. A projekt célja a ménfőcsanaki bölcsődében a modern, színvonalas, minőségi oktató-nevelő munkához szükséges környezet kialakítása az egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség alapelveinek figyelembe vételével. A minőségi környezet lehetővé teszi a minőségi foglalkoztatást és hozzájárul, hogy a kisgyermekes anyukák, szülők könnyebben és gyorsabban visszatérjenek a munka világába.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2020. december 31.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.2.1-16-GY1-2018-00001

 

Tovább

Elkészült a Ménfőcsanaki Bölcsőde energetikai korszerűsítése

Nyertes pályázat révén készült el az épület energetikai korszerűsítése, míg az önkormányzati forrásból finanszírozott belső felújítási munkálatok tovább folytatódnak…

Tovább

50 százalékos készültség

A kivitelezési szerződést 2019.07.03-án aláírták, a munkaterület átadás 2019.07.15-én megtörtént, azóta a kivitelezés folyamatos. 2019.09.27-én a kivitelezés elérte az 50%-os készültségi szintet.

Tovább

Megkezdődött a kivitelezés

2019. 07.15-én átadásra került a munkaterület a kivitelező részére, a kivitelezés azóta folyamatosan zajlik.

Tovább