image
image
image
image
image
image
image
image

Megújult a Kör téri rendelőintézet

A Kör téri rendelőintézet komplex felújításának köszönhetően mára teljesen megújult az épület, amely XXI. századi körülmények között várja a győrszentiváni lakosokat…

Tovább

Tájékoztató a projekt megvalósulásáról

A Kör téri rendelőintézet komplex felújítási munkái 2017 augusztusában elkezdődtek. A kivitelezési munkák elérték a 100%-os készültséget, 2018. május 23-án lezárult a műszaki átadás-átvételi eljárás.

Tovább

Tájékoztató a projekt megvalósulásáról

A Kör téri rendelőintézet komplex felújítási munkái 2017 augusztusában elkezdődtek. A kivitelezési munkák 2018. február 28-án elérték az 50%-os készültséget, majd 2018 áprilisában megtörtént a munkák készre jelentése.

Tovább

Megújul a Kör téri rendelő

A győri önkormányzat évekkel ezelőtt indította rendelő-felújítási programját, amelyhez a saját források mellett a pályázati lehetőségeket is kihasználja. A Kör téri rendelőintézet komplex infrastruktúra fejlesztése című projekt keretében az itt működő felnőtt háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi praxis, valamint a védőnői szolgálat infrastrukturális fejlesztését célozza több mint 400 négyzetméteres területen.

Tovább