image
image
image
image
image
image
image
image

Futófesztivállal nyit az újjávarázsolt Barátság Sportpark

A városi sportigazgatóság immár ötödik alakalommal rendezi meg az Arrabona Futófesztivált és Sportnapot, amely az elmúlt évek során a város egyik legnagyobb szabadidő-rendezvényévé nőtte ki magát.

Az idei fesztivál amellett, hogy hagyományaihoz híven az egészséges életmód népszerűsítését, családi program biztosítását a szabadidő hasznos eltöltését szolgálja, kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a város polgárai birtokukba vegyék a felújított Barátság Sportparkot.

Az idén is számos újdonsággal találkozhatnak a résztvevők, amellett, hogy ők lesznek az első hivatalos látogatói a Barátság Sportparknak, melyet a verseny fővédnöke Borkai Zsolt polgármester úr ad majd át a futóverseny rajtjával 2009. szeptember 19-én, szombaton 10 óra 15 perckor.

Az idei versenyen a rendezvény szabadidősport jellegét erősítve, csak egy futamra kerül sor 3,5 km-es távon, a városrészben kijelölt pályán, melynek utolsó szakaszát a park 600 m-es rekortán körén teljesítik az indulók.  A versenyt követően az eredményhirdetésre is a parkban kerül sor, amely ezúttal számos értékes ajándék kisorsolásával egészül ki a résztvevők között.

A fesztivál részletes kiírását, további információkat, illetve nevezési lehetőséget a www. gyorsport.hu honlapon találnak az érdeklődők.

Ezt követően is érdemes lesz a parkban maradni, hisz a szervezett programok (páros lábtenisz verseny,  ovi foci bemutató, Bajnokok Tornája kispályás labdarúgó kupa, streetball verseny) mellett lehetőség nyílik személyesen is kipróbálni a sportpark szolgáltatásait.

2009. szeptember 20-án, vasárnap már a szokásos nyitvatartási időben, reggel 6 órától este 22 óráig várja a sportpark a város sportolni, pihenni vágyó polgárait. A park személyzete és a sportigazgatóság munkatársai segítik az ismerkedést Győr új büszkeségével.