image
image
image
image
image
image
image
image

A projekt eszközeinek felhasználása

A „Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben” című,TOP-6.1.4-15-GY1-2016-00001 azonosító számú projekt Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győr Projekt Kft. konzorciumi együttműködésével valósul meg. A két konzorciumi partner a már több évtizedes múlttal rendelkező győri kulturális rendezvényeket egy programsorozatként kívánja újraértelmezni és magasabb színvonalú rendezvénysorozattá fejleszteni „Egy város, ezer élmény − Kultúra” név alatt.

 

A projekt kivitelezése során a programsorozat megvalósításához szükséges eszközöket a Győr Projekt Kft. szerezte be. A különféle rendezvénytechnikai - hang-, fény-, vizuál- és színpadtechnikai - eszközök és a mobil lelátó üzemeltetését és a megvalósításhoz szükséges személyi hátteret szintén a konzorciumi partner biztosítja. A technikai eszközök olyan a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat és Intézményei által szervezett színvonalas rendezvények során kerülnek felhasználásra, mint például a Magyar Hagyományok Fesztiválja, a Győri legendák Napja és Győri Fröccsnapok, az Advent Győrben.

 

A projekt megvalósításával egy olyan, a kulturális és örökségvédelem részét képező turisztikai termék jön létre, amely egyediségével és magas színvonalával Győr kulturális és örökségi kínálatának központi elemét alkotó, kiemelkedő vonzerővé válik.